Over de Vlaming Matrassen

De Vlaming Group is een van ouds bedrijf wat zich hoofdzakelijk heeft bezig gehouden met de productie en verkoop van meubelpoten en aanverwante artikelen zoals onderdelen en materialen voor de meubel en bedden industrie. Een aantal jaren geleden is er door vraag van klanten het idee ontstaan om een kleine en duurzame collectie matrassen op de markt te brengen.

De productie van de matrassen vind plaats op een van de grootste fabrieken in Belgie. De collectie bestaat voornamelijk uit matrassen welke uitsluitend uit de beste materialen zijn vervaardigd.

U kunt bij ons geen matrassen vinden van 99,- euro . De collectie is beperkt en kwalitatief goed!
Vanzelfsprekend hanteren wij de verkoop voorwaarden welke gesteld worden door CBW. U kunt die vinden door de link van het CBW welke u kunt vinden op onze site. Indien gewenst kunt u de artikelen in onze showroom in Culemborg komen bezichtigen. Dit enkel op afspraak.

De door u aangekochte artikelen worden tegen een geringe kosten worden afgeleverd bij u thuis door een erkend meubel vervoerbedrijf. Ook de mogelijkheid om het zelf af te halen is mogelijk.

Retour en eventuele klachtbehandeling doen wij in overleg met u.